The Love Boat

«I’M NOT THAT KIND OF HIPPIE»

Husker dere den sangen fra TV-serien The Love Boat? Det var egentlig det jeg ville kalle båten den gangen vi kjøpte den, The Love Boat, men vi bestemte oss for å beholde båtens originale navn, Butterfly. I begynnelsen følte jeg ikke at jeg var den typen dame i det hele tatt, som kunne bo i en båt so het Butterfly. «Jeg er ikke den type hippie,» tenkte jeg. Men man kan venne seg til mye…

Do you remember that song from the TV-series, The Love Boat? That’s actually what I wanted to call the boat when we bought it, The Love Boat, but we decided to keep the original name, Butterfly. In the beginning I felt like I wasn’t that kind of woman at all, who could live on a boat called Butterfly. «I’m not that kind of hippie,» I thought. But then you change…

1 kommentar

  1. Keep sharing, stay motivated…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *